Scroll Top

Tattoofoto Sam & Tess

Sam en Tess

Sam (26) en Tess (23)

Sam en Tess hebben dezelfde tatoeage. Een “T” en een “S” eigenlijk heel simpel en krachtig. Ze hebben deze samen ontworpen en ongeveer twee jaar geleden laten zetten. 

Vroeger hadden broer en zus Koopman niet echt een goede band. Ze denken dat het komt omdat ze dezelfde karakters hebben. Elk op een eigen manier zochten ze de weg naar volwassenheid. Hoe ze met dingen omgingen kon nog weleens botsen.

Sam ging het leger in en Tess richtte zich op een studie in het sociale domein. Ze maken nu veel beter onderscheid in wat belangrijk is in het leven en familie staat dan toch echt op één. De band met je broer of zus is speciaal, het is ervoor altijd. Dat wilden ze vereeuwigen met deze tatoeage.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!