Scroll Top
ROADS

Ontstaan

Het project ‘Roads’ is ontstaan nadat ik het nummer ‘Child of the Wind’ luisterde. In dit nummer zingt Bruce Cockburn over paden die je in je leven kunt nemen. En over paden die je roepen. Namate ik er langer over nadacht, inspireerde het mij om in beeld te brengen welke paden ik gelopen heb en welke paden mij toefluisteren.

De beelden laten je mijn zoektocht zien in de paden waartoe ik me aangetrokken voel. De manier van fotograferen heb ik bewust gekozen zodat er ruimte over wordt gelaten aan de verbeelding van de kijker zelf: ruimte om verschillende lagen te kunnen ontdekken.

Ik nodig je uit om stil te staan bij wat je ziet. Misschien kom je dan onderweg iets van jezelf tegen. Ik geloof heilig in de woorden van Anaïs Nin dat“we de dingen niet zien zoals ze zijn, maar we zien ze zoals wij zijn”.

Wat wil ik vertellen met het werk

Het project “Roads” gaat over de paden die als mens te nemen hebt. Het gaat over hetgeen je tegenkomt onderweg en hoe je kijkt naar je keuzes uit het verleden, heden en toekomst. Met dit werk wil ik de kijker stimuleren om stil te staan bij welke weg hij/zij zelf gelopen heeft of nog te gaan heeft.

 

Deze beelden helpen je misschien op weg:

  • om naar binnen te kijken
  • om te dromen
  • als moment van bezinning
  • als een moment van verdieping
  • …. het er gewoon te laten zijn

There’s roads, and there’s roads.
And they call. Can’t you hear it?
Roads of the earth.
And roads of the spirit.

“The best roads of all 
are the ones that aren’t certain.
One of those is where you’ll find me.
Till they drop the big curtain.

 Bruce Cockburn

Expositie; nu te zien!

tentoonstelling Onderweg Naar

Wil je op de hoogte blijven.
Check social media.

error: Content is protected !!