Scroll Top
actualiteit 

Eind april sprak ik op de 2e Internationale Therapeutische Symposium. Dit was een welkome beloning op de inzet van jaren in de ontwikkeling van therapeutische fotografie in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast heb ik in Finland, Ierland en Turkije lezingen gegeven over het gebruik van therapeutische fotografie. 

TENTOONSTELLING

Elk mens heeft in zijn leven z’n eigen weg te kiezen. Soms gaat het om hele aardse duidelijke keuzes, soms start je op een pad waar je niet weet waar het eindigt. Soms ben je zeker van je zaak, en soms ook wer juist helemaal niet.

De beelden laten je mijn zoektocht zien in de paden waartoe ik me aangetrokken voel. De manier van fotograferen heb ik bewust gekozen zodat er ruimte over wordt gelaten aan de verbeelding van de kijker zelf: ruimte om je eigen laag te kunnen ontdekken.

Ik wil je daarom graag uitnodigen om een moment stil te staan bij wat je ziet. Misschien kom je dan onderweg iets van jezelf tegen. Ik wil hierbij afsluiten met de woorden van Anaïs Nin dat “we de dingen niet zien zoals ze zijn, maar we zien ze zoals wij zijn”.

error: Content is protected !!