Scroll Top

Tattoofoto Jack

Jack

Jack

De tattoo van Jack is gemaakt voor Ali. Haar geboortedatum, haar overlijdensdatum en een kruis staan centraal. De zonnestralen eromheen staan symbool voor haar karakter.

In 1989 ontmoeten zij elkaar op de paardenmarkt. Op het lied “mooi is die tijd” van Corry Konings begon het vlammetje te branden. Het vlammetje is nooit meer uitgegaan. Sinds haar overlijden is er geen dag voorbij gegaan dat Jack niet over zijn Ali sprak. Als er niet meer over je gesproken wordt, dan ben je pas echt dood. Jack heeft het gevoel dat ze nog altijd bij hem is, ze zweeft als het ware om hem heen.

De tatoeage is Jacks persoonlijke eerbetoon aan Ali; voor eeuwig in het hart en voor altijd op zijn arm.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!