Scroll Top

Tattoofoto Dennis

Dennis

Dennis 

De tattoo van Dennis is eigenlijk een groot symbool voor liefde. Liefde voor zijn gezin en liefde voor zijn club. Op zijn rug zie de handen van zijn twee dochters getatoeëerd vanaf een foto. Ze hebben rookstaaf in de hand. “FC Den Haag” is de voetbalclub die Dennis met hart en ziel steunt. In het midden staat in het Chinese geschreven “Always in my heart”. En zo is het: het gezin en Ado zitten voor altijd in het hart en op de rug van Dennis.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!