Scroll Top

Tattoofoto Jolanda

Jolanda

Jolanda

Jolanda heeft haar tatoeage zorgvuldig uitgekozen, de woorden “Hakuna Matata” samen met een vlinder en bloemen. Al geruime tijd heeft Jolanda de ziekte Fibromyalgie (reuma in de weke delen), dit betekent in het dagelijks leven dat ze veel pijn heeft. Ze laat zich echter hier niet door kisten. Hakuna Matata betekent voor haar een mengeling van; zich geen zorgen willen maken en pluk de dag. Het leven gaat immers gewoon door. Vandaag kan ik me misschien wat slechter voelen maar ik weet uit ervaring dat het dan morgen weer wat beter kan gaan.

De vlinder staat symbool voor de mensen die haar ontvallen zijn in het leven. Het klinkt misschien vreemd, maar elke keer als er iemand overleed van wie ze hield dan zag Jolanda een vlinder in de tuin. De bloemen maakten de tatoeage af voor haar.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!