Scroll Top

tattoofoto Krista

foto Krista

Krista

Infragilis et tenera, breekbaar en gevoelig. Krista heeft deze tatoeage puur voor zichzelf gezet. Het was voor haar echt een afsluiting van een lastige periode in haar leven. Ze had het gevoel alsof ze in een slechte B-film terecht was gekomen.

Krista is trots op wat ze bereikt heeft op waar ze nu staat. De tatoeage staat ook symbool dat ondanks ze teleurgesteld was en het vertrouwen in mensen een flinke deuk had opgelopen, toch open en kwetsbaar durft te zijn.

Krista heeft lang zichzelf opzijgezet en leefde volgens de verwachting die mensen van haar hadden. Nu is ze rijper geworden en kiest voor zichzelf en de mensen waarvan ze houdt. Stil staan bij wat je hebt en dat gevoel neemt niemand haar meer af.

Infragilis et tenera, ze zag de tekst en het was meteen raak. Inmiddels 4 jaar geleden gezet als afsluiting en tegelijkertijd nieuw begin.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!