Scroll Top

tattooFoto Glenn en Robert

foto Glenn en Robert

Glenn en Robert

Glenn heeft deze tatoeage samen met zijn vader Robert laten zetten. Het symboliseert voor hem de familieband. Hij heeft een jonge valk op zijn arm en zijn vader een volwassen valk. Het is een tijdje wat minder geweest tussen Glenn en zijn familie. Gelukkig is die periode nu voorbij. Als gezin zijn ze samen naar Bali gegaan. Tijdens de reis besloten Glenn en Robert om samen deze tattoo te zetten om de slechte periode af te sluiten en te vieren hoe goed het nu gaat.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!