Scroll Top

tattooFoto Kim

foto Kim

Kim

Kim heeft een pijl met de tekst “keep on going” laten tatoeëren. Doorgaan na moeilijke periodes heeft de laatste jaren bij haar veel invloed gehad op haar leven. Ze heeft als kind een tijdje bij opa & oma moeten wonen omdat haar ouders na elkaar ziek werden.

Afgelopen tijd (In de afgelopen twee jaar) heeft Kim twee vrienden veel te vroeg verloren. Hoe pijnlijk dit ook allemaal geweest is, je moet toch verder. Een van deze vrienden droeg ook uit: “als ik er niet meer ben, dan moet jij doorgaan”.

Voor Kim is het niet alleen een reminder om door te gaan, maar ook een verwijzing naar die periode in haar leven.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!