tattoofoto Jobje

foto Jobje

Jobje

De tattoo die Jobje op haar vinger heeft laten zetten staat voor ontwikkeling. Het is een tak van een bloem. Ze vindt het belangrijk om open te staan om te leren, elke dag weer. Jobje wil elke dag leven en groeien. Open staan voor dingen, mensen en verhalen.

Planten, bloemen, takken staan symbool voor ontwikkeling. Een boom in het park is immers ook nooit hetzelfde. Voor Jobje is het een symbool voor persoonlijke ontwikkeling. Als het goed is houd je als mens ook nooit op om te leren.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!