Scroll Top

Tattoofoto Linda

foto Linda

Linda

Eind 2018 is haar laatste kat overleden. Linda heeft altijd katten gehad. Sinds de tijd dat ze op zichzelf woont zijn dit er drie geweest. De tatoeage is dan ook een “ode to all cats“.

In de tattoo zit iets van de drie katten qua kleur en vorm. Het is als het ware een mix. De bliksem is toegevoegd door de vriend die de hem heeft ontworpen en gezet. En geeft het ook iets stoers mee.

Ze heeft op deze manier altijd haar katten bij zich en ze is dan ook blij met deze tattoo. Ondertussen heeft ze weer een nieuwe kat die toevallig een geknakte bliksemstaart heeft!

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!