tattooFoto René

foto Rene

René

Op mijn been staat mijn levensverhaal beschreven van mijn 5e tot mijn 45e levensjaar. Het varieert van activiteiten als parachutespringen en klimmen tot persoonlijke dingen zoals mijn zoon & dochter en mijn ex.

Het verhaal beschrijft in steekwoorden mijn hoogte & dieptepunten. Het is allemaal getatoeëerd door een vriend van mij. Het lijkt alsof mijn huid wordt opengereten en dat het verhaal op perkament beschreven is.

Wat wel mooi om te vertellen is dat de trouwdatum verkeerd geschreven is. Ik heb me hierin twee dagen vergist. Mijn ex vond dit eigenlijk wel prima, want dat is precies hoe ik ben.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!