tattooFoto Ivo en Jaclyn

foto Yvo en Jaclyn

Ivo en Jaclyn

“Cinta Sejati Sampai Mati”, de liefde van mijn leven tot aan mijn dood. Ivo en Jaclyn hebben dit beide getatoeëerd met elkaars naam op de arm. 100% zeker van elkaar en inmiddels al 24 jaar samen. Beide hebben ze meerdere tatoeages, maar deze vinden ze het meest bijzonder.

In 2004 lieten ze de tatoeage zetten. Het was een moment van twee zielen en een gedachte. Ze dachten er onafhankelijk van elkaar al een tijdje over na. De tatoeage is freestyle erop gezet. Dit betekent dat de artiest wel een voorbeeld heeft, maar deze uit losse hand erop zet.

Ivo en Jaclyn geloven dat hun liefde voor eeuwig is. “We zijn soulmates, en dat voel je”.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!