tattoofoto Fransine

foto Fransine

Fransine

Heel lang geleden werd ik verliefd op Gino. Het heeft nooit echt mogen zijn. Er heeft altijd iemand tussen ons in gestaan. Ik ervaar dat hij voor mij de ware liefde is, ook al weet ik nu dat het niet voor iedereen is weggelegd om bij je grote liefde te zijn. Het gaat voor mij heel diep maar blijf ik zal er niet door stil blijven staan.

In mijn andere relaties heb ik eigenlijk altijd wel ergens van binnen geweten dat het niet goed zat. Iets wat niet klopte. Het zetten van deze tattoo is mijn manier om hem toch altijd bij me te hebben. Hij komt op een of andere manier altijd terug als rode draad in mijn leven.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!