Scroll Top

Tattoofoto Hans

hans tattoo foto

Hans (1956) heeft al lang een fascinatie voor dieren die van origine niet agressief zijn, maar dat wel worden als ze iets moeten beschermen. Het stukje agressie herkent hij bij zichzelf niet. Thuis heeft hij lange tijd kippen en hanen gehad en heeft de dieren veel kunnen observeren.

Hans wilde graag een tatoeage van een haan en daarbij een ‘oosterse sfeer’. Een trotse haan in combinatie met een techniek die ook voor Japanse cijfers wordt gebruikt. Zoetewei Artworks ging voor hem aan de slag.

Z’n gezin moest even wennen aan de tattoo, maar kunnen Hans eigenlijk niet meer indenken zonder.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!