Scroll Top

Tattoofoto Sandra

Sandra

“Dream big, sparkle more, shine bright”. Een prachtige tekst om op je arm te hebben staan. Sandra startte in 2015 als zelfstandig ondernemer. Na jaren van zekerheid bij een werkgever was het enerzijds spannend om als zelfstandige te werken, maar anderzijds ga je er ook echt voor. Het is echts iets van jezelf.

Na haar eerste jaar heeft ze deze tatoeage laten zetten. Het ondernemerschap lukte en de tatoeage is tegelijkertijd voor Sandra een reminder voor de lastige momenten

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!