tattoofoto André

tattoo Andre

André

Het is wel grappig dat juist de kleinste tattoo bij mij de grootste betekenis heeft. Ik heb deze ook maar net laten zetten (2019). Kort en simpel gezegd betekent de veer dat ik bezig ben om een nieuw hoofdstuk te schrijven. Mijn relatie is na 19 jaar over en ik werk aan mezelf.

Ik heb deze veer bewust zo laten zetten dat ik net een puntje nog zie als ik iets met lange mouwen aan heb. De afgelopen jaren had ik veel boosheid in me. Dit wilde ik niet meer en heb hieraan gewerkt en weet nu waar het vandaan komt. De veer herinnert mij hier weer aan als ik verval in mijn oude patroon.

Zowel persoonlijk als relationeel ben ik bezig aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!