tattoofoto Zwanda

Zwanda tattoo foto

Zwanda

Ik heb deze tattoo in 2016 laten zetten. Het moest klaar zijn voordat ik op reis ging. Deze tattoo symboliseert namelijk mijn hele familie. Ik heb een vrij kleine familie en ik wilde op mijn reis in ieder geval iedereen bij me dragen.

In de tattoo zijn symbolen van mijn vader & moeder, opa & oma, mijn zusje en 2 nichtjes en 1 neefje verwerkt. Deze zijn allemaal in het zwart. De gekleurde pauwenveer ertussen ben ik zelf.

Ik heb een vrij moeilijke periode gehad en de veer symboliseert dat ik trots mag zijn op wat ik heb bereikt en dat ik veel meer kan dan dat ik soms denk.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!