tattoofoto Carolien

Carolien tattoo

Carolien

De Phoenix heeft voor mij de betekenis van weder-opstaan. Daarnaast vind ik het mooi dat zijn tranen andere kunnen helen. De Phoenix heeft van zichzelf een prachtige symboliek. Ik ben begonnen met deze tattoo eind 2014. Ik was door een hele moeilijke periode heen gegaan en ik dacht dat ik er klaar mee was. Helaas ging het toch nog niet zo goed als ik dacht en ik heb de tattoo laten rusten.

Pas toen ik echt hersteld was, heb ik de tattoo verder af laten maken. Dit was in 2016. Je zou kunnen zeggen dat het voor mij een soort viering van transformatie is. Ik ben hetzelfde, maar toch anders. En ik blijf me verder ontwikkelen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en heb ik mijn baan opgezegd. Ik heb me laten omscholen en daarna ben ik mijn eigen coaching praktijk begonnen waar ik mensen begeleid die met zichzelf in de knoop liggen.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!