tattoofoto Victoria

Victoria tattoo foto

Victoria

De tatoeage is een Japans symbool wat “moed” betekent. Voor Victoria heeft dit meerdere lagen. Enerzijds heeft het voor haar de betekenis om door te gaan als het leven even tegenzit. Het is als het ware een mentale “schop onder je reet”. Anderzijds is het een reminder om uitdagingen in je leven te blijven voeden, ook als je het spannend vindt. Je leeft tenslotte maar een keer. Blijf de pit erin houden.

Soms kijkt ze als reminder even naar haar tatoeage. Ze heeft deze rond haar 30e laten zetten. Het is niet haar eerste tatoeage, maar wel de meest bewuste qua betekenis. Een symbool van moed of kracht intrigeert haar. Het zijn daarnaast mooie waarden.

Bij het laten zetten kwam de betekenis als geen ander naar voren. Victoria twijfelde ter plekke nog omdat het op een zichtbare plek is. De tatoeëerder merkte vervolgens terecht op dat het symbool voor moed staat en dat “dit geen moment was om te lopen trutten”.

Voor Victoria is de tatoeage een stuk van zichzelf en ze is dan ook blij dat ze deze gezet heeft. Het is haar kleinste tattoo, maar met de grootste betekenis!

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!