tattooFoto Sybrichje

foto Sybrichje

Sybrichje

De tattoo is nog maar een maand of 4 oud (okt 2019). Sybrichje heeft deze tattoo samen met een vriendin laten zetten. Het is het teken van “Karma”. Ze hebben samen gezocht naar een geschikt ontwerp. De letters van het woord Karma zijn in de tatoeage verwerkt.

Zowel Sybrichje als haar vriendin komen uit een slechte periode. Ze herkenden veel bij elkaar in het proces van losmaken. Er is veel wederzijds begrip en ze konden elkaar echt begrijpen. Ze hebben dan ook op dezelfde dag, dezelfde tatoeage laten zetten.

Sybrichje geloofd sterk in karma. “Als je slechte dingen doet, dan komt dat een keer terug op je bord”. En natuurlijk geldt dit ook voor de goede dingen. Hoe je handelt krijg je op een gegeven ogenblik terug.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!