tattoofoto Marion

foto Marion

Marion

Marion heeft het zogeheten “infinity” teken boven haar enkel getatoeëerd. In 2009 is bij Marion het kuitbeen verwijderd om er een nieuwe kaak van te maken. Prachtig dat de medische wetenschap hiertoe in staat is maar het hele proces was een moeilijke tijd voor haar. Vlak na een van de laatste controles (7 jaar na de eerste operatie) werd haar man ernstig ziek. Nadat deze heftige periode voorbij was en eenieder weer gezond verklaard was besloot ze in 2017 deze tatoeage te laten zetten.

Het is voor Marion een afsluiting van een periode waarmee het vertrouwen in de toekomst uitspreekt. Ze heeft daarom het woord “Faith” erbij laten zetten. Ze heeft vertrouwen in haar lichaam en de medici. Niet voor niets staat het “infinity” teken voor oneindigheid.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!