tattooFoto Jessica

foto Jessica

Jessica

Jessica heeft in 2018 de tatoeage van een leeuw laten zetten. Power dier, wijs, sterk, creatief en zelfstandig.

Vanaf januari 2008 had ze de wens om moeder te mogen worden. Deze reis bleek langer en ingewikkelder dan verwacht. Vanaf 2009 onderging ze 14 verschillende trajecten om in verwachting te raken. Hormonen spuiten, meten, inbrengen, aanprikken en afwachten elke keer weer… In 2012 kreeg Jessica te horen dat ik een vervroegde overgang doormaakte en dat de kans op zwangerschap extreem klein was. Eind 2012 besloot ze de behandelingen te stoppen. Haar relatie ging over, er was te veel gebeurd. Ze waren uit elkaar gegroeid.

Halverwege 2013 ontmoette ze Stephan, vanaf het begin van hun relatie wist hij dat kinderen krijgen een kleine kans van slagen had. Ze lieten het los en wilden eerst samen bouwen aan een toekomst. Donatie of adoptie zouden mogelijke opties kunnen zijn.

Anderhalf jaar later voelde Jessica zich anders… niet lekker … en ze was overtijd. Het einde lijkt wel een sprookje. Voor Jessica is het in ieder geval een happy end. De naam van dochter  Maud betekent sterk in de strijd. De leeuw staat voor kracht en doorzettingsvermogen. De leeuw is een strijder.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!