tattoofoto Brieneke

Brieneke tattoo

Brieneke

Ik heb al een Chinese tattoo, al va m’n 19e. Toen mijn vader plotseling overleed in juni 2014 wilde ik er nog een, ter nagedachtenis aan hem. Ik heb mijn broer en zus ook gevraagd. Mijn zus is niet van de tattoos. Samen met m’n broer vervolgens de tattoo laten zetten op de huwelijksdag van m’n ouders op 10 dec 2014. Het was heel bijzonder. We hebben de tattoo op dezelfde plek laten zetten. De tattoo is het Chinese teken voor vader!

Ik ben er heel blij mee en zo draag ik m’n vader dicht bij me!

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!