tattoofoto Bas, Francis & Stephanie

Bas Francis en Stephanie

Bas, Francis & Stephanie

De tattoo is ontworpen door een kunstenaar/tatoeëerder. We wilden een tatoeage die symbool staat voor onze band met elkaar als broer en zussen. Het moest daarom zowel mannelijk als vrouwelijk worden. Iets ‘speciaals’ en echt alleen van ons.

De drie pijlen staan voor 3 verschillende persoonlijkheden die een gezamenlijke oorsprong hebben, maar ook elk hun eigen weg gaan. De pijlen komen in het midden bij elkaar, omdat ondanks de verschillende persoonlijkheden en wegen die wij bewandelen, wij altijd weer bij elkaar komen en met elkaar verbonden zullen zijn.  De cirkels staan voor onze onderlinge verbondenheid als familie. Als laatst zit er een driehoek verworven in de tattoo. De driehoek staat voor individualiteit, onafhankelijkheid en kracht. We hebben er bewust voor gekozen ook drie elementen terug te willen laten komen in de tatoeage.

Als broer en zussen hebben we een hele sterke band met elkaar en zien elkaar ook als vriend/vriendin die veel met elkaar delen. Wij zullen er altijd voor elkaar zijn, wat er ook gebeurd.

het logo van de vertelfotograaf

Project My Tattoo

Tatoeages zijn van alle tijden. Zo werd in september 1991 in de Alpen de ijsmummie Ötzi gevonden. Deze mummie is volgens wetenschappers meer dan 5.300 jaar oud en had 59 tatoeages. Er zijn door je jaren heen ook veel tatoeages gevonden bij oude Egyptische en Germaanse mummies.

Voor dit project ben ik op zoek mensen die een tattoo hebben gezet die iets voor hen betekent. Het hoeft geen hoogdravend verhaal te zijn, maar ik ben geïnteresseerd in waarom jij juist voor die betreffende tattoo hebt gekozen. Het zijn vaak persoonlijke keuzes en juist dat maakt het bijzonder.

Als fotograaf maak ik dan een mooi portret wat passend is bij de betekenis van je tattoo.

Check social media voor de meest recente foto’s.

error: Content is protected !!